Elastiq Lease

Zakelijk verantwoord leasen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Elastiq | Lease

Aantrekkelijk leasen voor ondernemers . . . Wat voor auto je ook kiest - of misschien al gekozen hebt - met de leaseservice van Elastiq kies je voor gemak, duidelijkheid en kwaliteit, afgestemd op je persoonlijke wensen. Elastiq combineert hoge kwaliteit met lage kosten en professionele kennis met persoonlijke aandacht. 

 

Hoe lease je het liefst?

Full Operational Lease. Deze meest complete leasevorm neemt je alle zorgen uit handen. Componenten als rente en afschrijving, houderschapsbelasting, All Risk en WA-verzekering, reparatie, hulp bij pech onderweg, onderhoud en bandenvervanging zijn in het contract opgenomen. Daarnaast kan je ook vervangend vervoer, een brandstofpas en winterbanden in het contract laten opnemen. Voor een vast bedrag per maand neemt Elastiq ook de financiële en administratieve taken voor jou uit handen.

 

 

Netto Operational Lease. Als je zaken als verzekering, reparatie, onderhoud en banden zelf wilt regelen, is Netto Operational Lease de meest geschikte leasevorm. Elastiq blijft eigenaar van de auto. Het grote voordeel is dat de auto niet op je balans wordt opgenomen. Het restwaarderisico ligt bij ons. Bovendien heb je niet de verplichting om de auto na de looptijd over te nemen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Financial Lease. Je least dus tegen zeer voordelige tarieven en zonder beperkingen.

 

Om je een idee te geven van de autokosten bij Businesslease (zakelijke lease), laten we hieronder een aantal voorbeelden zien van de meest voorkomende autotypes op basis van Full Operational Lease voor 48 maanden en 10.000 km per jaar inclusief alle gebruikelijke componenten. Als we spreken over zakelijke mobiliteit, spreken wij over maatwerk! Neem daarom contact met ons op voor een businesslease offerte op maat of een adviesgesprek! We helpen je graag op weg . . . 

Kia Picanto

1.0 ComfortLine 5D

€ 251,- excl. BTW per maand.

Kia Rio

1.2 ComfortPlusLine

€ 335,- excl. BTW per maand.

Kia Cee'd

1.0 T-GDi ComfortLine

€ 391,- excl. BTW per maand.

Kia Sportage

1.6 GDi First Edition

€ 509,- excl. BTW per maand.

Mobiliteitsbudget?

Met een mobiliteitsbudget krijgen je werknemers de keuzevrijheid om verschillende mobiliteitsvormen te kiezen. De leaseauto blijft echter in veel gevallen een voor de hand liggende optie. In tegenstelling tot een vast leasebedrag, beweegt het mobiliteitsbudget mee met de behoefte van de medewerker. Is het goed weer, dan pak je de fiets. Wordt het winter, dan shortlease je een paar maanden. Onverwachts een auto nodig, huren is een uitkomst. Of toch het hele jaar door een vaste auto voor een vast bedrag per maand? In dat laatste geval kies je voor een privatelease oplossing. Wij van Elastiq staan voor je klaar met raad en daad. We helpen je graag (flexibel) op weg!

 

Slimme ondernemers opgelet!

Snel rijden én voordelig leasen? Dat kan met Elastiq | Voorraadlease! Wij hebben namelijk doorlopend een snel wisselende collectie nieuwe auto’s op voorraad. Als je hieruit kiest profiteert je niet alleen van een snelle levering, maar ook van een superscherpe prijs (voorraadkorting). Dit is niet alleen voordelig voor jou als berijder van de leaseauto, maar ook je wagenparkbeheerder wordt hier blij van! Meer weten? Neem contact op!

Elastiq | Lease (zakelijk) is powered by AutoVermeulen i.s.m. Kia Autolease

Genoemde prijzen zijn excl. BTW | www.autovermeulen.nl