Elastiq Shortlease | Lekker flexibel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elastiq | Shortlease

Shortlease, is het nieuwe leasen! "Shortlease biedt je de flexibiliteit van huren en het gemak van leasen. Voor een gunstig tarief rijdt je een representatieve, vrijwel nieuwe auto die per dag opzegbaar is! De minimale looptijd voor voor shortlease bedraagt bij ons slechts 2 maanden."

 

Om je een idee te geven van de autokosten bij Shortlease, laten we hieronder een aantal voorbeelden zien van de meest voorkomende autotypes. Staat jou keuze er niet bij, neem gerust contact met ons op!

 

Kia Picanto | v.a. € 327,-

“Compact, maar toch heel ruimtelijk. Met karakter, maar ook heel elegant. Sportief, maar niet ‘macho’. De Kia Picanto is dé ideale combinatie van een urban city car en rijcomfort. Je krijgt echt meer dan je verwacht!" Shortlease de Kia Picanto vanaf € 327,- per maand excl. BTW.

 

 

(€  10,90 per dag)

Kia Rio | v.a. € 471,-

Ontdek de Kia Rio. Stijlvol, sportief en completer dan je verwacht. En met een hoeveelheid comfort waar je van op kijkt. Kijk eens naar zijn opvallende tiger nose grille, zijn strakke interieur en allerlei ander moois. Shortlease de Kia Rio vanaf € 471,- per maand excl. BTW.

 

 

(€ 15,70 per dag)

Kia Cee'd SW | v.a. € 641,-

De cee’d Sportswagon is met zijn sterke schouderlijn en gespierde motorkap een geweldige verschijning. Binnenin wordt je verrast door een overvloed aan ruimte voor passagiers en hun bagage. Shortlaese de Kia Cee'd Sportswagon vanaf € 641,- per maand excl. BTW.

 

 

(€ 21,40 per dag)

Zakelijk

ZZP’ers, detacheringsbedrijven en andere slimme ondernemers die niet gebonden willen zijn aan langlopende leasecontracten kiezen steeds vaker voor shortlease. Shortlease laat je optimaal profiteren van de voordelen van een leaseauto, maar dan zonder de financiële risico's. Kies je voor shortlease, dan profiteer je van full-operational lease met een flexibele looptijd. De minimale leasetermijn is slechts 2 maanden met een opzegtermijn van slechts één week.

. . . en particulier

Privatelease, ook wel Privé lease genoemd bestaat al een aantal jaar. Je rijdt in een nieuwe auto, inclusief onderhoud en verzekeringen, tegen een vast bedrag per maand, maar Privatelease kent een lange looptijd, soms tot wel 60 maanden. Wij hebben de oplossing: Private(short)lease, ofwel shortlease voor particulieren. Met Private(short)lease ga je een contract aan van slechts 2 maanden, die je vervolgens elk moment kunt verlengen of kosteloos kunt opzeggen met een opzegtermijn van slechts één week.

 

 

Maak je boekhouder blij!

Ook bij shortlease wordt zowel de financiering van de auto als het onderhoud, beheer en de verzekering voor je geregeld. Je autokosten zijn duidelijk te calculeren. Voor een zeer gunstige tarief rijdt je (off-balance) een vrijwel nieuwe auto, zonder dat er beslag gelegd wordt op de liquiditeit van je bedrijf. De auto staat simpelweg niet op je balans en de maandelijkse leasetermijnen zijn (net als je brandstofkosten) kosten op je winst- en verliesrekening.

Elastiq | Shortlease is powered by Vermeulen Autoverhuur & Shortlease

Genoemde tarieven zijn excl. BTW |  www.vermeulenautoverhuur.nl